Labbet r.f.

Välkomna till Blabbet!

Publicerat: 15.10.2015 Kategori: Nyheter, Podcasts
« Tillbaka

Välkomna till pilotsäsongen av Labbets podcast Blabbet!

Varför gör Labbet podd? Det finns så många intressanta saker att prata om! Och alla kan inte alltid komma på diskussioner som ordnas. Så genom att podda med säsonger på olika teman så är tanken att kunna öppna upp och föra intressanta diskussioner också utom och förbi aktualitetshetsen. Diskussioner som får ta tid, söka sin form och ägna sig åt att formulera tankar och frågor. Tanken är att varje säsong och tema har en egen kurator som samlar intressanta personer för att berätta, tänka högt, spekulera, diskutera, fråga och svara kring just det ämnet.
Om du blir inspirerad av att föra diskussionen vidare så kan du göra det t.ex. genom att skriva ett blogginlägg på Labbets blogg.

Säsong 1 – Kritik
Lasse Garoff, medlem i Labbets styrelse och bl.a. teaterkritiker, kuraterar den första säsongen av Blabbet och ger sig i kast med frågor kring kritik och recensioner ur en rad olika synvinklar. Gäster i varsitt avsnitt är Barbro Smeds och Matti Raita, som delar med sig av sina tankar och diskuterar vidare med Lasse kring sina respektive inlägg.
Avsnitten är kring 50 minuter långa och finns tillgängliga här på Labbets hemsida. De kommer att publiceras med en veckas mellanrum fr.o.m. 17.11.2017.
Teknik (ljud, klipp och musik): Matti Raita