Labbet r.f.

Slambrunch (Hangö) 10 juni 2017

Publicerat: 10.06.2017 Kategori:
« Tillbaka

Slambrunch med Mim

Som en del av Hangö Teaterträff 2017 bjuder Labbets skrivargrupp för unga dramatiker – MiM – på slambrunch. Tillställningen är gratis men kräver förhandsbokning. Obs! Begränsat antal platser.

Under Slambrunch får ni smaka på både mat och text som tillretts av författarkollektivet MiM, med en originaltext från varenda medlem; vi utlovar en bankett med variation i stil, tanke, själ och smak. Det lönar sig att dyka upp med aptit och öppet sinne, välkomna!

MiM är en grupp med unga skrivande talanger som med sina texter försöker få fram det som i mänskliga och omänskliga situationer verkligen talar till oss, alla medel gäller. Det blir abstrakt och det blir bokstavligt, och det blir jävligt mittemellan.
Gruppen har verkat inom ramen för Labbet och under spelåret 2016-17 understötts av Svenska Folkskolans Vänner.

MiM består av:
Hedda Halinen
Hedda, 25 år, passionerad mångsysslare som studerar teater. Brinner för skrivandet, musiken och berättandet i alla dess former. Önskar att teatern revolutioneras. Vill skriva film, och gör det kanske ibland lite i smyg.

Sebastian Hornborg
Sebastian, 32-år, men 22-år i sinnet. Studerade ekonomi i 6 år och examinerades till slut till hippi. Vägen dit var svår att hitta. Nämligen vägen hem. Det visade sig inte vara en plats, snarare skrivet ord och musik. Att hitta hem var att finna betydelse. Betydelse i berättande.

Zacharias Hägerstrand
Zacharias Hägerstrand, textproducent. Alltid ute efter nya möjligheter att experimentera och utvecklas. Tycker att bra konst har en tendens att fungera som en sugande dykardräkt. Vi kanske kan bli vänner.

Leo Larjanko
Leo är en ung kille från Helsingfors som är ganska ny till det här med teater och skriveri. Han är dock intresserad av att lära sig, och tycker det är väldigt intressant att lyssna på vad andra funderar på kring teaterskriveri.

Kaisa Lundán
Kaisa Lundán, 21 årig och evigt nyfiken. Vill skriva om mänsklighet i de mörkaste och mest absurda situationer.

Rebecca Nordman
21-åriga Rebecca Nordman hämtar in det episka till teaterscenen i form av världar vi ännu inte sett. Hon skriver även för ungdomar och brinner för pjäser med intrigen i fokus.

Begränsat antal platser. Boka plats genom att maila info(at)labbet.fi och meddela på samma gång eventuella matallergier.
Under Slambrunchen finns också möjlighet att köpa de senaste böckerna i Labbets serie av pjäsböcker. Hela Labbets utgivning finns här.

Följ evenemanget via Facebook-evenmanget.
Följ Hangö Teaterträff via deras Facebook-sida.
FB-profil