Labbet r.f.

Den uppdaterade pjäsbanken är här!

Publicerat: 07.12.2017 Kategori: Aktuellt
« Tillbaka

Nu är den uppdaterade pjäsbanken här!

Så välkomna att gå in, bekanta er och ge feedback på den via vår nätenkät.

BRA ATT VETA!
Arbetet med att föra över pjäser från den gamla pjäsbanken till den nya pågår, så det finns dramatiker och pjäser som inte finns med här ännu, men de kommer till vartefter!
Det enklaste sättet att komma med feedback, t.ex. om det finns någon sökfunktion man skulle vilja ha, är via det här formuläret
Pjäsbanken har en ny adress som är pjasbanken.labbet.fi , som om ni har länken till Pjäsbanken sparad bland era bokmärken är det bra att ändra till den här adressen. 

DRAMATIKER I PJÄSBANKEN!
Om du redan finnas med: 
Gå in på författarposten och kontrollera att informationen stämmer! Om det finns något du vill ändra på (formuleringar, informtion som saknas/du vill att tas bort, kontaktuppgifter, stavfel, etc) är det bara att höra av sig – per e-post. Skicka gärna en bild om du inte redan har gjort det. 
Det går också att lägga till länkar om du t.ex. har en hemsida, en blogg, eller någon annan motsvarande sida du vill lyfta fram eller uppmärksamma besökarna på. 
Gå in och läs posterna om din pjäser! Kontrollera att informationen stämmer. Om du vill lägga till ett kort utdrag (som alla kan läsa utan att vara inloggade) ur pjäsen i fråga skicka in det utdraget i ett skilt dokument. Om du vill göra ändringar i texterna/informationen, hör av dig per e-post!

Om du inte ännu finns med:
Gå in och ser hur författarsidorna är uppbyggda. Skicka in en aktuell presentation av dig, inklusive de kontaktuppgifter du vill uppge, gärna också ett foto som vi kan ladda upp. Om du har sidor du vill dela länkar till (hemsida, blogg, etc) skicka in de adresserna. 

ANVÄNDARE AV PJÄSBANKEN!
Inga gamla användarnamn och/eller lösenord förs över till den uppdaterade pjäsbanken. Alla som vill logga in för att kunna ladda ner och läsa pjäser måste alltså registrera sig på nytt! Orsaken till det här är bl.a. att lagstiftningen kring hur man samlar in och förvarar personuppgifter håller på och ändrar. Därför kommer vi också att radera alla de gamla registreringarna och personuppgifterna som har samlats in för den. 

Man registrerar sig genom att fylla i formuläret bakom knappen “Registrera dig”, som finns på första sidan. När du har fyllt i uppgifterna får du e-post med en länk du ska klicka på för att avsluta registreringen. Det borde komma omgående, och om du inte hittar det i din vanliga inbox lönar det sig att kontrollera sin skräppost. 

Om man glömmer bort sitt lösenord så löser man det enkelt med att klicka på knappen “Glömt ditt lösenord?”, som också finns på första sidan. Det går alltså både enklare och snabbare än tidigare.

På första sidan finns information om bl.a. de tillgängliga sökfunktionerna och en länk till ett formulär på nätet där man gärna får lämna feedback!